Elvis Presley-ről neveztek el közterületet Újbudán?
2014. július 25. írta: Szentimreváros

Elvis Presley-ről neveztek el közterületet Újbudán?

Néhány éve a nagy budapesti közterület átnevezési hullámban nem kis vihart aratott az Elvis Presley-ről elnevezni kívánt közterület helyszíne, ami végül a II. kerületben kapott helyett.

A minap szerkesztőségünk munkatársa épp keresett valamit a Google térképén, Újbudán a Kamaraerdő környékén amikor ez a térképrészlet ugrott be:

elvispresleyblvd.jpgNagyításhoz kattints a képre!

Lehet, hogy Újbuda vezetői között több nagy Elvis rajongó is van és Ők kezdeményezték az új utcanevet vagy csak egyszerűen a Google tréfált minket. Ha Ön tudja a megoldást kérjük kommentben írja meg nekünk.

elviblvujbuda.jpgUtcarészlet: Újbuda, Elvis Presley Blvd

elvismemphis.jpgUtcarészlet: Memphis, Egyesült Államok, Elvis Presley Blvd

Addig is hallgassuk meg Elvis egy ideillő darabját, ha már Újbudán az a módi, hogy a választási csatát az ügyészség segítségével játsszák le.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentimrevaros.blog.hu/api/trackback/id/tr36404301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyorgy Nagy 2014.07.25. 15:45:15

ELVIS A KIRÁLY!! Elbontani a szab téri szobrot ( mert NAGYON SZAR ) és egy ÉLETNAGYÀGUT ELVIS AARON PRESLEY - ek ! ELVIS ÉLT ELVIS ÉL ELVIS ÉLNI FOG !

lutria 2014.07.25. 17:50:10

Tájékoztatásul közlöm hogy abban az "utcában" lakott haláláig Komár László,ő rakta ki a táblát de azt nem tudom hogy mennyire hivatalos az utca elnevezése.
süti beállítások módosítása