Zsák a foltját
2016. december 04. írta: Szentimreváros

Zsák a foltját

Bizonyára emlékeznek még arra olvasóink amikor az ifjú demokraták "wellness" disznóvágása verekedésbe torkollott, melynek egyik főszereplője Újbuda önkormányzati képviselője, Kerékgyártó Gábor volt. Az alkoholmámorba torkollott wellness disznóvágás során előkerültek a Fideszen belüli ellentétek. Kerékgyártó egy „Na, itt van a pénz, leszopsz ennyiért?" felkiáltás után jól kiosztotta társait, melynek a vége rendőrségi eljárás lett, demokrata barátaink ahogy kell feljelentették egymást, ami akár az ifjú demokrata képviselői mandátumába is kerülhet.

nemcsak_kerekgyarto2.jpg

Vágási Feri (Nemcsák Károly) és Kerékgyártó Gábor a 2014-es közpénzből finanszírozott választási plakáton

A napokban látott napvilág, hogy gazdagréti szomszédunk, Vágási Feri - (Nemcsák Károly) egy bírósági tárgyalás alkalmával, önmagából kikelve támadt az őt kérdező újságírókra. Úgy látszik, hogy két gazdagréti szomszédnak sikerült egymásból kihoznia az igazi önmagukat.

Tényleg, mitől lesz "wellness" egy disznóvágás?
Együtt jakuzziznak a disznóval? Esetleg disznóvérben fürdenek?
Aki tudja írja meg nekünk!

kerekgyarto_nemcsak.jpg

Hoffmann Tamás lesz a következő? Itt még csak viccelődik, de lehet, hogy hamarosan fakanállal fogja elzavarni a kényes kérdéseket feltevő újságírókat?

A bejegyzés trackback címe:

https://szentimrevaros.blog.hu/api/trackback/id/tr6012018025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása