Milliókért viszkető tenyerek Újbudán
2017. május 06. írta: Szentimreváros

Milliókért viszkető tenyerek Újbudán

Havi kétmillió közpénzt keres az újságírónőt lökdöső-rángató újbudai Fidelitas vezér. Robot, géniusz vagy egyszerűen közpénzből fizetett pártkatona?

 

Az újbudai Fideszesek körében nagy kultusza van a politikai viták erővel történő befejezésének. Nem olyan régen Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselő, Fidelitas vezető gondolta úgy, hogy a politikai vitákat legegyszerűbben egy ruhafogassal lehet lezárni, ráadásul az ő tenyere még jóval a Főnök előtt kezdett el viszketni. A minap pedig egy másik Fidelitasos vezető, Szabó László gondolta hasonlóan lezárni a liberális sajtószabadság és az illiberális sajtószabadság közötti ellentmondást. Míg azonban Kerékgyártó egy párttársát verte el (talán már akkor sejtette, hogy beépített Simicska ügynök), addig Szabó László már a külső ellenséggel számolt le, aki nőnek és újságírónak álcázta magát, de a napnál is világosabb volt, hogy személyesen Soros György küldte a Brüsszelt megállítani akaró népgyűlésre fórumra.

szabo_kerekgyarto.jpg

Bal oldalon Kerékgyártó Gábor Fideszes képviselő, aki a belső ellenséget veri, jobb szélén Szabó László, aki az újságírókkal küzd

Az esetről sokat írt az internetes sajtó (mínusz origo.hu, pestisrácok.hu, hirado.hu, tv2.hu, a kerületi honlap pedig valamiért csak a fórumról volt képes megemlékezni, a hatvanas évek nyelvezetét idéző beszámolót csak erős idegzetűeknek ajánljuk), ezért nem is részleteznénk a történetet, amit az érintett nemhogy nem cáfolt, de mindezidáig nem is reagált semmilyen megkeresésre. Az ilyen hallgatást szokták beszédesnek nevezni...

De kicsoda is Szabó László, aki testével védi a Fidesz nagygyűlés résztvevőit a beszivárgó ellenségtől? Aki az újságíró beszámolója szerint annyira résen van, annyira éber, hogy még egy -nem a saját- telefonból is képes kitörölni képeket, amit civilizált országokban valamiért bűncselekménynek szoktak nevezni. Mitől ennyire elszánt ez a fiatalember? A hite, lelkesedése vagy valami más is mozgatja lelkesedését és tettvágyát? Erre keresünk választ.

577640_halasz_julia.png

Halász Júlia, a fideszes rendezvény nyugalmára komoly veszélyt jelentő félelmetes Soros provokátor

 

Szabó László, az újbudai polgármester egyik kabinetfőnök helyettese, merthogy neki ebből is kettő van. Meg persze egy kabinetfőnöke is és sok más közpénzből finanszírozott politikus kollégája, de ez egy másik történet. Ifjú lovagunk, miután minden igyekezete ellenére a nagyok megfúrták a gyermekkori álmát, hogy Újbuda alpolgármestere lehessen, egy kompromisszum részeként megkapta ezt a titulust, alpolgármesteri fizetéssel és számos jogosítvánnyal. Ma egy kerületi alpolgármester egy millió Forint felett keres, forrásaink szerint Szabó fizetése sem sokkal marad el ettől a számtól. Munkakörének jó részét a PR és politikai akciók szervezése teszi ki, valamint őt tekintik az önkormányzatnál Simicskó István meghosszabbított kezének. Simicskó a kerület országgyűlési képviselője, de nem csak ezen a vonalon dolgoznak együtt. Szabó László a Honvédelmi Minisztérium  Rendezvényszervező Hivatalának vezetője, ezért a tisztségéért is közel egymillió Forintos fizetést vesz fel. Sokakban felmerül a kérdés, hogy miként lehet két ilyen munkakört egy embernek lelkiismeretesen ellátni vagy esetleg más is van a háttérben, de ennek eldöntését olvasóinkra bízzuk. Gondolkodás közben javasoljuk felidézni a néhai Chirac elnök ügyét.

3065234-00200500.jpg

Nemzeti ünnepeink méltó megünnepléséért felelős vezető...

 

De a történet és Szabó László munkabírása még nem ér véget. Kapott még pénzt az Országgyűléstől valamint a Fővárosi Önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának is tagja, ami további százezrekkel gyarapítja az ifjú Fidelitasos harcosunk pénztárcáját és erősíti hitét és lelkesedését a Brüsszellel vívott csatában. Ha ezeket az állásokat és az értük kapott fizetéseket összeadjuk, akkor azt látjuk, hogy Szabó László akár kétmillió Forintnál is több közpénzt keres havonta! Ebben az összegben nincsenek benne a jó munkáért járó jutalmak, prémiumok, cafeteria és egyéb juttatások. Ilyen számok mellett ki emlékszik már Orbán Viktor 2 milliós bérplafonjára?

szabo_fov_biz.jpg

Itt is helyt tud állni, igaz a havi 130.000 sem jön rosszul

Ilyen fizetéshez persze már megfelelő minőségű élet is tartozik, ami nem kevés embernek szúrja a szemét, házon belül és kívül egyaránt. Nem szeretnénk mélyebben belemenni magánéleti dolgokba, de nehéz megállni, hogy a Fidelitas luxusbaloldalizása vagy Botka László egyiptomi nyaralása, feleségének autója kapcsán keltett hisztéria után ne írjunk egy Fidelitas vezető luxusnyaralásairól, luxusautójáról vagy luxuséletmódjáról. Első körben azonban megpróbálunk visszafogottan emlékeztetni és némi önvizsgálatot javasolni...

szabol_egyipt_2013_02.jpg

Amit szabad Szabó Lacinak, nem szabad másnak?

Arról viszont kell írnunk, hogy egy ilyen ember hogyan és miként kereshet milliókat havonta, hogyan tölthet be egyszerre két teljes állást és vállalhat továbbiakat mellette, mindent közpénzből. Hogyan lehet ilyen elfoglaltság mellett a kerületi Fidesz kampányokat vezetni, mások magánéletében turkáló újságokat szerkeszteni, kerületi Fidelitas elnökként küzdeni az ifjúság boldogulásáért?

Simicskó István nyilvános szereplésen előszeretettel beszél becsületről, tisztességről, példaképekről. Munkatársa nem sokat tanult tőle. Talán mert pontosan tudja, hogy a főnök sem gondolja komolyan, ugyanolyan GFG-s marketing fogás, mint a polgári Magyarország...

14107858_1144185535652569_4652459620478205888_o.jpg

Mester és tanítványa? (forrás: Simicskó István FB oldala)

Végezetül egy kérdésünk marad. Ha bebizonyosodik az eset után feljelentést tevő újságírónő állítása, hogy erőszakot alkalmaztak vele szemben egy nyilvános rendezvényen, meddig tűri Hoffmann Tamás és Simicskó István, hogy állami, önkormányzati és párt funkciókat töltsön be egy ilyen ember, ráadásul milliókért? Vagy ez már a viszkető tenyerű miniszterelnök elvárásainak való megfelelés lenne? Csak a kezdet?

ps.

Cikkünk megírása után az Újbudai Fidesz iroda ajtajára ismeretlen, marionett bábuként mozgatott Soros vagy Simicska ügynökök matricákat ragasztottak. Nem sokkal később két rendőrautó jelent meg az irodánál. Kifejezetten vicces dolog lenne, ha az a Fidesz/Fidelitas jelentette volna fel a matricázókat, amelyik az elmúlt napokban mást se csinált, mint Vona Gábor feleségétől az Index szerkesztőségéig mindent telematricázott :)

szabo_fidesziroda.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentimrevaros.blog.hu/api/trackback/id/tr8512484253

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kell-e nekünk a kínai vasút? 2017.05.07. 17:22:16

Év elején még úgy tűnt, 2015 novemberében nemcsak felháborító, környezetünket romboló és egészségünket veszélyeztető volt, de ráadásul értelmetlen is a fák kiírtása Pesterzsébeten, a vasúti vágányok mellett. Akkor rekordgyorsasággal vágta ki a MÁV a pe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipas 2017.05.07. 08:18:04

Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a cikknek a megírásához és megjelentetéséhez ki járult hozzá. Ki fizette?

Ugye erről felesleges törvényt hozni, merthogy ez már most nyilvános információ, akkor tehát ki finanszírozta ezta cikket?

Pipas 2017.05.07. 08:30:38

@TBone: Nem hinném, hogy igazat mondanál. :D

vajdasagi 2017.05.07. 08:39:18

@Pipas: Én viszont mondok neked olyasmit, ami talán meglep: az újságírás reklámokból kell, hogy megéljen. Persze nem olyanokból, amikor az állam a neki kedves lapoknál csillagászati összegekért reklámoz. De hát honnan is tudhatnád te ezeket, hiszen ti csak a közösben zabráláshoz értetek.

Pipas 2017.05.07. 09:10:22

@vajdasagi: "Én viszont mondok neked olyasmit, ami talán meglep: az újságírás reklámokból kell, hogy megéljen."

És a reklámokat kötelező reklámként azonosítani. Nem szabad ismeretterjesztő, tájékoztató vagy mondjuk tudományos cikknek álcázni a fizetett reklámot. Lehet, hogy én mondok neked olyasmit ami meglep, de én csak ennyit kérdeztem: ki fizette, kinek a reklámja, mi a cikk jellege: hír vagy propaganda?

"De hát honnan is tudhatnád te ezeket, hiszen ti csak a közösben zabráláshoz értetek."

Kik, öreg? A programozók? A férfiak? Kik? Azt sem tudod, hogy ki vagyok, de megvádolsz?

Le merném fogadni öreg, hogy te a közösből többet vettél ki mint én valaha! Van gyereked? Családi pótlék? Iskolába járnak? Kórházban voltál? Iskoláidat te magad fizetted vagy ingyenes oktatásba részesültél?

Adót fizettél rendesen vagy neked is jóváírta gyurcsány mert minimálbérre voltál bejelentve? Tán még táppénzen is voltál az elmúlt évtizedekben?

Kapj a fejedhez mielőtt tök ismeretleneket lopással meg zabrálással vádolsz!

panteon 2017.05.07. 09:26:18

@Pipas: Ez a legjobb... Üssétek egymást...

Blazekid 2017.05.07. 09:26:29

@Pipas: Nem az az elsődleges kérdés, hogy ki fizetett ezért a cikkért, hanem az, hogy a benne lévő állítások megfelelnek-e a valóságnak.

pamut 2017.05.07. 11:11:01

@Pipas:
Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a kommentedet és úgy általában az évek óta tartó folyamatos teljesen elvtelen és sunyi fideszes propagandádat, szándékos tereléseidet és trollkodásaidat ki finanszírozza?
Ki fizet téged?

illaim 2017.05.07. 11:11:54

@Pipas: "Azt sem tudod, hogy ki vagyok, de megvádolsz? " Tévedsz fidesses köcsög! Az írásoddal pontos képet rajzoltál magadról, hogy te ki vagy! LOL

élhetetlen 2017.05.07. 11:12:33

@Pipas: Ezt megint nem kéne, de megmagyarázom. Ez egy blog. Először is, egy blogba a tulajdonosa azt ír, amit akar. Még csak nem is kell, hogy ebből éljen, írhat esténként egy bejegyzést. Másodszor, utalva Vajdasági szövegére, a reklám. Ha egy blog elég olvasott, megérheti egy cégnek elhelyezni a lapon egy reklámot, hirdetést, és ezért fizet. „És a reklámokat kötelező reklámként azonosítani. Nem szabad ismeretterjesztő, tájékoztató vagy mondjuk tudományos cikknek álcázni a fizetett reklámot.” Ezen a lapon is van reklám/hídetés. A Budapest Banké. Oda van írva, hogy hírdetés. Nincs cikknek álcázva. Érted? A bloggazda meg arról ír, amiről akar, nem a hírdetésről, vagy a reklámról. Érted?

Pipas 2017.05.07. 11:21:32

@élhetetlen: "Ez egy blog. Először is, egy blogba a tulajdonosa azt ír, amit akar."

kezdheted bebizonyítani. Elsőként idézhetnél valami törvényt, ami azt mutatja, hogy a blogokra más szabályok vonatkoznak mint a többi sajtótermékre.

Nem negyon kéne neked elmagyarázni dolgokat. :D

"hírdetés"

Hova van odaírva? :D Attól félek még a "hirdetés" szót sem tudod leírni, akkor miért higgyek neked?

@pamut: "Ki fizet téged? "

Nem vagyok civil szervezet, nem kapok támogatást, ezért nekem nem kell válaszolni erre a kérdésre. De egyébként a hozzászólásaimért senki sem fizet.

"és trollkodásaidat "

Pamut, pamut! Legendás indexes troll vagy, ezt mindenki tudja, itt is nekiálltál már trollkodni. Az, hogy te trollnak nevezel engem az komoly büszekeséggel tölt el.

Szóval: ki fizette ezt a cikket?

Pipas 2017.05.07. 11:23:00

@illaim: "Tévedsz fidesses köcsög! "

Jajj, tényleg? És te milyen képet rajzolsz magadról ezekkel a dumákkal?

Merlot 2017.05.07. 11:29:26

@Pipas: Ki fizette?

Hát a kedves édesanyád. Nem hiszed? Kérdezd meg tőle.

Merlot 2017.05.07. 11:31:57

@Pipas: Végigszaladva a kommenteken, úgy látom, ma te vagy az ügyeletes troll.
Csicska!
Kaptok vasárnapi pótlékot is ezért?
:D

bulista 2017.05.07. 11:45:08

@Merlot: A franciáknál anno kopaszra nyírták azokat a kollaboránsokat, akik összefeküdtek a nácikkal. Nálunk valami mást kell kitalálni, mert úgy nagyon könnyen beolvadnának a választási irodák környékén őgyelgő, idős hölgyek támaszait jelentő Kubatov-gárdisták közé. És igen, jár nekik a vasárnapi pótlék, azt csak a TESCO-pénztárosoktól vonta meg a nemzethy-keresztény maffia.

illaim 2017.05.07. 11:46:23

@Pipas: " És te milyen képet rajzolsz magadról ezekkel a dumákkal?"
Remélem számodra elrettentőt! LOL Mert a te képed, amit te rajzoltál magadról az nagyon silány, és szánalmas!

Pipas 2017.05.07. 11:47:01

@Merlot: Érdekes, hogy reggel feltettem egy egyszerű kérdést és öten-hatan ugrottak nekem. Ha felteszem, hogy ezek fele pamut, akkor is szép teljesítmény. :D

Mi van, kényes dologra tapintottam?

"Hát a kedves édesanyád."

Nem akármilyen mélységekbe sikerült leküzdened magad.

pamut 2017.05.07. 11:48:12

@Pipas:
senki nem mondta hogy civil szervezet vagy, pont azt mondtam hogy nem vagy civil, hanem fideszes vagy, aki nikkek sokaságával rombolod főállásban a magyar neten a blogokat a fidesz érdekében.

Ki fizet téged?
Hol számlázzák le a blogrombolásaidat?
A Századvégen keresztül fizetnek neked?
A CÖF-ön keresztül fizetnek neked?
Vagy valamelyik takony hazug gyűlöletkeltő szennyoldalon keresztül? Origo, 888, prostisrácok?

Milyen kamu szerződésen keresztül papírozzák le a trollkodásodat te kollaboráns, melyik fideszes pénzmosodán keresztül?

élhetetlen 2017.05.07. 12:03:23

@Pipas: Hát ez komoly érvelés volt. Ha a Word aláhúzza a hirdetés szót, és én különösebb meggondolás nélkül átírom a neki tetszőre (bedőlök a technika ördögének), akkor már semmiben sem lehet igazam. Penge vagy.
(Most a VELUX hirdetés van ott, megjelölve, mielőtt azzal jössz, hogy hazudtam).
Nem, nem idéznék törvényt, de arról sem idéznék törvényt, hogy mit szabad reggelizni. Ha ez segít, akkor nézd át! blog.hu/policy , ilyen mondattal, hogy „A blog.hu alatt megjelenő tartalmakat a felhasználók (bloggerek és kommentezők) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget”, ami szerintem azt jelenti, hogy azt írnak, amit akarnak, legfeljebb az orrukra koppint az érintett, ha nem tetszik, de szerinted biztosan nem így van.
Sajnálom, néha akkora marhaságokat írsz, hogy késztetést érzek elmagyarázni a dolgokat, de ha továbbra is ilyen agresszív stílusban reagálsz, akkor lehet, hogy le fogok szokni róla, és akkor felőlem meghalhatsz hülyén. Úgy látszik, nem tűnt fel neked, hogy egyszerű tényeket közlök veled, mint a CEU kapcsán is, de tényleg kár beléd. Ja, és, ha elütöttem valamit, akkor, nyilván amit most írtam sem érvényes.

Pipas 2017.05.07. 12:16:21

@pamut: "A Századvégen keresztül fizetnek neked?"

Igen, jól látod, most lebuktam. A századvég fizet engem. Titokban ezermilliárdokat fizetnek nekem, hogy a te és az alteregóid brilliáns érvelését szétzúzam mindenféle marhasággal. Ellenkező esetben már megbukott volna a fidesz és megint a gyurcsány lenne kormányon.

Pipas 2017.05.07. 12:17:56

@élhetetlen: "Nem, nem idéznék törvényt, de arról sem idéznék törvényt, hogy mit szabad reggelizni. Ha ez segít, akkor nézd át! blog.hu/policy , "

Azt állítottad, hogy a blogokban a bloggazda azt ír amit akar. Bizonyítsd be.

Segítek annyit, hogy blog.hu policy ehhez kevés.

Pipas 2017.05.07. 12:22:44

@élhetetlen: "egyszerű tényeket közlök veled"

Megkérdeztem, hogy ki fizette a cikket. Erre kifogásként mindenféle fals információkkal kezdtél bombázni. Felesleges. A kérdés az volt, hogy ki támogatta a cikk megjelenését. Erre vártam választ.

Ha te tudod a választ, akkor választolhatsz. Ha akarsz. Ha nem tudod, akkor köszi, hagyjuk. Felesleges magpróbálnod elmagyarázni, hogy a sajtó hogy működik, én csak azt akartam tudni, hogy ezt a cikket ki fizette.

élhetetlen 2017.05.07. 13:03:35

@Pipas: Te nekem ne segíts, nem szorulok rá. „hogy blog.hu policy ehhez kevés”, ami ugyan a blogok működtetőjének a szabályzata, de ez kevés. No comment. Nekem meg ez a kijelentésed kevés. Ha esetleg törvénnyel tudod igazolni, hogy nem vagy buta, akkor foglalkozhatunk tovább a kérdéssel. De elég lenne azt végig gondolnod, hogy a bloggerre, és a kommentelőkre ugyanaz vonatkozik, és ugye, azt írsz, amit akarsz, akármekkora baromságot, ha a blog tulajdonosát nem zavarja. Ha zavarja, törölhet, kitilthat, de csak a saját blogjából. Ez csak annyi, hogy, ha a vendég a padlóra sz@rik, akkor kirúghatod a lakásodból. Viszont a saját szobád közepére sz@rhatsz is. Mit nem értesz? Bizonyítsam törvénnyel, hogy nem sz@rhatsz a saját lakásod padlójára? Nincs ilyen törvény sem. Na, hess!
Megkaptam a következő okos leveledet. Még mindig nem érted, hogy egy blogbejegyzésért nem kell, hogy bárki fizessen. Én is leírtam, a saját blogomban, hogy hogyan lett a pirostojás szénfekete. Egyik kollégám hetente ír egy bejegyzést történelmi házakról, temetőkről, akármiről. Senki nem fizeti. Kétszer volt az index címlapján, mert érdekes volt a bejegyzés. Nem fizetik, amiért írja. És újra. A sokak által olvasott blogokat figyelik a szerkesztők, és ha úgy látják, címlapra teszik. Nem megrendelik a bejegyzést, pénzért. „én csak azt akartam tudni, hogy ezt a cikket ki fizette.”. Mert az fel sem merülhet, hogy az írója egyszerűen felháborodott, és leírta, amit gondolt? „Felesleges magpróbálnod elmagyarázni, hogy a sajtó hogy működik”. Úgy tűnik, bármit felesleges elmagyarázni, semmi nem jut el az agyadig.

Szentimreváros 2017.05.07. 14:08:12

@Pipas: Na akkor kérdéseidre a válasz:
A szentimrevaros.blog.hu szerzői Soros György támogatásából élnek, a cikkek megírásához szükséges számítógépeket a Norvég Civil alap támogatásából vettük, migránsok szállították házhoz. A média szereplésünket Simicska Lajos segíti.
Sokat járunk Brüsszelbe, esténként kokózni szoktunk egy bárban. Itt találkoztunk Deutsch Tamással ahol elintéztettük vele hogy kevesebbet áfát kelljen fizetni a multik által szolgáltatott internet után.

De most komolyan: ki is a bűnös? Aki paraszt módon, arrogánsan viselkedik, vagy aki ezt szóvá teszi?

illaim 2017.05.07. 14:36:30

@Szentimreváros: Szerintem egyértelmű a számodra, hogy a viselkedéskultúránkat általában otthonról hozzuk. Azért engedd meg légyszíves, hogy emlékeztesselek rá, aki disznóólban nevelkedett, annak nem tűnik fel se a trágyaszag, se a vályútól való lökdösődés, mert ebben nőtt fel.
Aztán azt se fogja fel, hogy ez Neked miért irritáló. LOL

Pipas 2017.05.07. 15:19:05

@Szentimreváros: "A szentimrevaros.blog.hu szerzői Soros György támogatásából élnek"

Olyan dolgokról próbálsz meg tanúságot tenni, amiről nem tudhatsz.

@élhetetlen: "ami ugyan a blogok működtetőjének a szabályzata, de ez kevés. No comment. "

A "blogok működtetőjének szavályzata" nem írhatja felül a törvényeket. Ez ez után írod szavaid zavaros átkozódás, világos, hogy nem érted miről van szó.

"Még mindig nem érted, hogy egy blogbejegyzésért nem kell, hogy bárki fizessen. "

Mondtam én, hogy minden blogbejegyzésért fizetnek? Nem. Akkor miért vádolsz azzal, hogy nem értem, hogy azt gondolom a blogbejegyzésekért fizetnek mindig? Képzeld öregem tudom hogyan űködik az internet. Nem olyan bonyolult, nem olyan nagy dolog ám megérteni.

Tudod, hogy ezért a blogért fizettek -e? Hogy a megírásárért, a megjelenéséért, a címlapra rakásért fizettek -e? Nem, nem tudod! Nem tudod, hogy fizettek -e és ha igen, akkor ki. Én sem. Engem érdekelt, megkérdeztem.

A blog szerzője nyugodtan kiállhat és elmondhatja, hogy "nem fizettek, hobbiból írtam és ingyen rakták ki címlapra". Ezzel megválaszolhatja a kérdésem. Vagy megteheti, hogy hallgat és te meg pár hasonló hozzászóló höröghet, hogy én milyen mocskos, milyen ostoba, milyen erkölcstelen ember vagyok amiért megkérdezem, hogy kinak a finanszírozása van a cikk mögött.

Pipas 2017.05.07. 15:24:28

@Szentimreváros: "Aki paraszt módon, arrogánsan viselkedik"

Én nem viselkedtem paraszt módra, én nem szidalmaztam senkit. A trágyaszag, disznóól, vályú, a szoba közepéra sz@rás, a féregnek nevezés, a megverésre való buzdítás, a kurvaanyádozás, a nácizás nem az én szövegem volt.

Olvasd el az előző pár bekezdést és próbáld meg eldönteni újra, hogy ki viselkedett paraszt módjára.

élhetetlen 2017.05.07. 16:04:16

@Pipas: Már csak szórakozom. A farkadba haraptál? „A "blogok működtetőjének szavályzata" nem írhatja felül a törvényeket”. Na, most idézd te a blogírásra vonatkozó törvényeket, vagy csak törvényeket, amit a szabályzat szerinted felülír.
Szentimreváros írta:” A ""A szentimrevaros.blog.hu szerzői Soros György támogatásából élnek". Válaszod: „Olyan dolgokról próbálsz meg tanúságot tenni, amiről nem tudhatsz.”. Ha szerinted nem tudhat róla, hogy miért írta, miért jelent meg, ki fizette, akkor mit is kérdeztél tőle? Mert egyébként választ kaptál a kérdésedre, miért nem éred be vele? A „a szoba közepéra sz@rás” nem durvaság volt részemről, csak egy hasonlat, mert a normális szöveget nagyon nem értetted. Ez csak arra volt példa, hogy nem minden van törvényileg szabályozva, amit nagyon normálisan leírtam előtte.

Pop40 2017.05.07. 16:22:57

Sajnálatos, hogy a hölgy nem törölte pofán ezt a férget, mikor taperolni kezdte. Ha lehet, úgy, hogy a tarkóján jöjjenek ki a fogai.

De még nincs veszve semmi, ha van a nőnek 1-2 férfi rokona, azoknak meg valami tökösebb baráti köre. Meg kell keresni ezt a büdös fideszes férget, és "elbeszélgetni" vele. Csak úgy barátilag, természetesen.

Fel is lehet jelenteni, bár ehhez Orbanisztán rendőrségén meg PoltPeti ügyészségén túl sok reményt nem fűzök.

hacsaturján 2017.05.07. 16:25:19

ez a pipás nick megérdemli, hogy ezután szabó lászlónak hívják.

Pop40 2017.05.07. 16:28:35

@Pipas:

Soros fizette a cikket, bolsi. Mint minden cikket, ami a maffiád lopásaival, elkúrásaival, és pusztításaival foglalkozik, meg az ilyen fideszes férgekkel, mint ez a Szabó nevű fehérjehalmaz.

Most már ezzel a boldog tudattal nyugodtan mászhatsz vissza Vitya seggébe.

Bobacska 2017.05.07. 19:15:07

@Pop40: Sajnos, csak az általad leírt, egyébként nem törvényes megoldás jöhet számításba, mert az ügyészség védeni fogja a végtelenségig a fidesz fontos emberét.

Ekszer Ezust 2017.05.07. 20:37:05

Íme a kiváló pártkatona.

Occam beretvája 2017.05.07. 22:43:29

@Pop40: Te vagy az Simon?
Popsimon.
Te sem vagy olyan széles mint amilyen hosszú kis fotelforradalmár.
Ahogy elnéztem a fajtádat az Oktogonon, tízből kilencnek élemedett korom ellenére ha csak melléütök a második ütés már hullagyalázás.:-)

Pop40 2017.05.08. 00:03:11

@Occam beretvája:

Hogy mit szeretnél, kiscsillag?
Hogy a popsidon ki/mi van, azt az urológusoddal vitasd meg, ne velem.

Igen, annak lesz majd egy diszkrét bája, mikor a magadfajta alkesz munkásőr nekiáll az egyetemért tüntető fiatalokat verni. :D
Valami 40 kilós kislányt keress, a fajtád általában azokkal boldogul jól.

Pop40 2017.05.08. 00:06:33

@Bobacska:

Nem védeni fogja, meg sem indítja az eljárást.
Ez egy state capture maffiaállam, nyilván hiú remény elvárni, hogy az ügyészség majd úgy dolgozik, mint egy demokráciában.

De nem lesznek ezek a férgek mindig hatalmon, maximum a nőci barátai várnak 1-2 évet.

Occam beretvája 2017.05.08. 06:42:20

@Pop40: Mi van kicsicsíra?
Átmentél életmód tanácsadóba?
Kért rá valaki?
Egyébként sem szeretem ha a cselédség bizalamas.

Pop40 2017.05.08. 11:17:30

@Occam beretvája: Próbálok olyan nyelven beszélni, amit még a magadfajta popsizó majom is megért.

"Egyébként sem szeretem ha a cselédség bizalamas."

Akkor ne bizalmaskodj.

Amúgy a lőtéri döglött kutyát nem érdekli, mit szeretsz, nemhogy engem.

pamut 2017.05.08. 16:18:21

@Pipas: tudom hogy fizetett szardarab vagy (elnézést a bayeri stílusárt, csak azért írtam a kedvenc fideszes stílusodban hogy értsed.

ugye nem is szégyelled magad, te fideszes III/III-as spicli?
süti beállítások módosítása