Mérleg. Félidőben az önkormányzat
2012. október 03. írta: Szentimreváros

Mérleg. Félidőben az önkormányzat

Ma 2 éve, hogy az önkormányzati választásokon Hoffmann Tamás és a fideszes képviselők elnyerték az újbudai polgárok bizalmát.

A szentimrevaros.blog.hu az évforduló kapcsán nem értékel, nem elemez, nem fogalmaz meg kritikát, számonkérést, csupán emlékeztetni szeretne és mérleget vonni. Emlékeztetni a korábbi ígéretekre és mérleget vonni azok félidős megvalósulásáról. Ezért kommentár nélkül mellékeljük az akkori Fidesz/Hoffmann Tamás programot.

A ciklus félidejében arra kérünk mindenkit, hogy az ígéretek és az eredmények összevetésével mindenki maga vonja le a következtetéseket.

Hoffmann Tamás 2010-es választási programja: ujbuda_program HT 2010.pdf

 

 HT program.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szentimrevaros.blog.hu/api/trackback/id/tr434816589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Úró Rudi 2012.10.03. 18:30:20

Első olvasásra egy mondattal jelenleg egyet tudok érteni, idézem: "Talán mára már ön is biztos abban, hogy elérkezett az idő a változásra!" -Hát elhúzhatnátok már kapálni Tamás...

Újbudai polgár 2012.10.03. 20:20:12

Döbbenetes, gyakorlatilag semmit nem csináltak, még a legapróbb dolgokra is képtelenek. Még a látszatra sem adnak, hogy dolgoznának. 20 éve nem volt ennyire béna, tehetségtelen vezetése ennek a kerületnek.

Petri István 2012.10.03. 20:53:15

A legkedvesebb a 2010-es mottó a címlapon: "Azokból a kövekből, melyek utunkba gördülnek, kis ügyességgel lépcsőt építhetünk"
Ember! Még egy küszöböt sem voltatok képesek építeni, nemhogy lépcsőt! Vajon mi lesz a 2014-es idézet? Széchényi nevét szájatokra ne vegyétek! Van egy ötletem, ti is az ő sorsára juttok: "Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon."

bunbenfoganthoffmann 2012.10.05. 10:41:03

"Azokból a kövekből, melyek utunkba gördülnek, kis ügyességgel lépcsőt építhetünk"

Abból a sok szarból amit a két év alatt maguk mögött hagytak már piramisok állhatnának mindenfelé! Még nagy ügyesség sem kéne hozzá, csak össze kéne tolni és akkor legalább nem járnánk benne térdig.

Na és vajon pakol már hazugsággal, csalással, ügyészi segítséggel nyerő Tamásunk, meg a díszes sleppje? Vagy most már csak azért is bejárnak még két évig melegedni - hűsölni kényelmes kis irodájukba tovább rohasztva a kerületet? Tamás, Tamás lehetne ám emelt fővel is távozni.
süti beállítások módosítása