Kupper András és az örmények
2012. szeptember 03. írta: Szentimreváros

Kupper András és az örmények

A Fideszes képviselőnek, a Magyar-Örmény Baráti Tagozat elnökének a Nemzeti Együttműködés Rendszere vagy saját gyökerei a fontosabbak?

Kerületünk egyik országgyűlési képviselője Kupper András mindig büszkén hirdette, hogy örmény származású, örmény hagyományainak ápolásával tiszteletet érdemelt ki magának. Kupper úr többször járt Örményországban hivatalos úton, legutóbb Kövér Lászlóval kereste fel ősei földjét. Azon a földön, amely ezekben a napokban pont Kupper András főnökeinek, elvbarátainak infantilizmusa miatt nehéz napokat él át. Kupper András, a Fidesz országgyűlési képviselője viszont hallgat. Hallgat, mint örmény származású ember, mint a Magyar- Örmény Baráti Tagozat elnöke.

m1-44124-07230600.jpg

Egy korábbi tévéműsorban még büszkén kiállt Örményország mellett

Arra kérjük Kupper Andrást, hogy ebben a helyzetben emelje fel a szavát, álljon ki a nyilvánosság elé! Álljon ki és a kormánypártból egyedüli hitelesként ebben a kérdésben ítélje el mindazt ami történt. Hogy néhány hordó olajért nem lehet szadista gyilkosokat elengedni, hogy néhány cent kölcsönért nem lehet egy népet így lejáratni. Hogy a világ első keresztény államával még Orbán Viktor álkeresztényei sem csinálhatják meg ezt! Álljon ki és kérjen bocsánatot a hazai örmények és a maga nevében is, mindezért az idiotizmusért. Egyszer az életben legyen végre egy Fideszes képviselő, aki a pártutasítások, Szijjártó Péter vagy Selmeczi Gabriella ámokfutása helyett végre a lelkiismeretét választja.

Álljon ki és mondja el a világnak, hogy az a szégyen ami Magyarországot érte, az a sok megaláztatás, hecckampány, ami bennünket ér ezekben a napokban, az nem a magyar népnek, hanem ennek a dilettáns társaságnak köszönhető, akik összekeverik a diplomáciát a piaci kufárkodással, akiknek semmi sem számít, ha ámokfutásuk fenntartásáról, örült rendszerük túléléséről van szó.

Álljon ki és mondja el, hogy ez akkor is vállalhatatlan, ha átvertek minket. Bár ezt a mesét valószínűleg senki nem hiszi el, bárhogy is lett lepapírozva. Mondja el, emelje fel a szavát, hogy nem vezethetik a magyar diplomáciát olyanok, akik elhiszik, hogy börtönben marad egy nemzeti hős egy muzulmán országban. Hogy Szijjártó Petikére nemhogy gazdasági diplomáciát, de még a Fidesz székház büféjét sem szabad ezek után rábízni.

Ha az amerikai elnöktől kezdve, Erdő Péteren át a svéd külügyminiszterig oly sok embernek volt és van mondanivalója ebben az ügyben, legyen Kupper Andrásnak is! Az nem kiállás az elveinkéért, ha a Facebookon kirakunk egy megosztást, amit még a tényleg jó képességű kutyájának eredményeiről vagy Steindl Imréről szóló anyag is háttérbe szorít. Ha tényleg büszke örmény gyökereire, ha tényleg tisztességes ember, ha még vannak elvei, akkor nem hallgathat. Hallgathat, de akkor soha többet ne büszkélkedjen örménységével.

Akkor Kupper András teljes jogú tagjává vált a Nemzeti Együttműködés Rendszerének. Akkor a hatalmat, a pártot, a pénzt, az idiótákat választotta a tisztesség helyett.


A bejegyzés trackback címe:

https://szentimrevaros.blog.hu/api/trackback/id/tr134748875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár Sanyi 2012.09.03. 23:45:02

Csak azért hezitál, mert nem tudja eldönteni, hogy kit vagy mit jelentsen fel :)

Petri István 2012.09.03. 23:56:11

Jó ez a cikk, de tényleg bárki is komolyan gondolja, hogy ebből a társaságból bárki a tisztességet választja a pozíció, a hatalom helyett? Ez a díszes kompánia úgy lett összeválogatva, hogy még véletlenül se legyen senkinek önálló gondolata, senki és soha ne kérdőjelezze meg a Vezér tévedhetetlenségét.

Újbudai polgár 2012.09.05. 12:08:45

Majd jön Gyula és rendet rak! :)

drolt 2012.09.08. 17:45:29

@Molnár Sanyi: mert saját magát már még se...:)

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2012.09.10. 13:41:26

Kupper András épp annyira őszinte és tisztességes örmény, amennyire tisztességes és őszinte a Fidesz "hivatalos mozgássérültje" ( bár ez esetben a díszrokkant találóbb kifejezés):

arokkantisember.blog.hu/tags/hirt_ferenc

Szóval: van valaki, aki ezektől másra számít?
Na ugye...

drolt 2012.09.25. 10:46:18

hé valaki, a baltás ügy még nem múlt el, bár kormányunk igyekszik eltüntetni, szóval nem lehetne mégis csak válaszra kényszeríteni KA-t?
süti beállítások módosítása