Szereted annyira a lakóhelyedet, mint a polgármester? Szeresd!
2014. október 03. írta: Szentimreváros

Szereted annyira a lakóhelyedet, mint a polgármester? Szeresd!

Újbuda vezetése szerint az újbudaiaknak még jobban kell szeretni Újbudát. Legalább annyira mint a polgármesternek.

Színes kampány kiadvánnyal kedveskedett Újbuda vezetése a kerületi lakóknak. Valami fatális és meg nem magyarázható véletlennek köszönhetően, a választások kiírása óta ez már a harmadik tájékoztató füzet a kerületi postaládákban, amiből végre valahára megtudhatjuk, hogy a kerület elképesztő fejlődésen ment keresztül ebben a ciklusban, különösen az elmúlt 24-28 hónapban!

Hosszasan lehetne írni arról, hogy az elképesztő fejlődés mellett mennyi túlzás, ferdítés és bugyutaság van benne, vagy akár arról, hogy egy egy ilyen kiadvány,  alsó hangon 8-10 millió forintba kerülhet kiadványonként, de nem ezen szeretnénk időzni vagy morgolódni, ezt talán megteszik majd a politikusok, ha szükségét érzik.

ub_veled_05.jpg

 

Ami megkoronázza ezt a kiadványt, az stílusosan az utolsó mondat, bekezdés. Ebből megtudhatjuk, hogy a kerület vezetése mindennél és mindenkinél jobban szereti a kerületet, még a kerületieknél is. Nehéz másként értelmezni ugyanis azt a mondatot, hogy

"A végcél az, hogy az itt lakóknak is legalább olyan szenvedélyük legyen a városrész, mint a kerület vezetőinek."

Újbudai lakosként először is elnézést szeretnénk kérni mindenkitől és szent fogadalmat teszünk, hogy a jövőben sokkal jobban fogjuk szeretni a lakóhelyünket! Becsszó és ígygörbüljünkmeg. Persze, az ígéretünk betartásához jó lenne tudnunk, hogy a polgármester mennyire szereti a kerületet: nagyon, nagyon-nagyon, elképesztően, mindennél jobban, netán még annál is jobban? Ha ez nem egyértelműen eldönthető, akkor javasoljuk, hogy a "Ki tud többet a Szovjetunióról?" mintájára rendezzünk egy "Ki szereti jobban Újbudát?" versenyt!

A rendezvénynek a szombati "FIDESZ mulató" is helyet és időt biztosíthatna, a műsorvezető páros pedig nem más, mint Fásy Ádám és kislánya, a gyémánttorkú Zsülike lehetne.

safe_image.php.jpgSzombaton Fásy Ádám lép fel a Fidesz kampánygyűlésén

(Figyelem! Csak erős idegzetűeknek! A képre kattintva a nyugalom megzavarására alkalmas vizuális és akusztikus hatásoknak lehetnek részesei)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentimrevaros.blog.hu/api/trackback/id/tr266730383

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meztelenül Újbudáról 2014.10.12. 00:30:46

A XI. kerületben mindig nagyon kiegyensúlyozott mérkőzések zajlottak, ahol bizony a többség megszerzéséhez rendszerint a mérleg nyelvét játszó pártocskákkal is ki kellett egyezni. (1998-ban ez például a MIÉP volt.) Éppen ezért volt óriási szám, amikor ...

Trackback: A párt vagy a város? 2014.10.07. 11:36:49

Újbudát könnyen abban a helyzetben érheti a reggel október 13-án, hogy van egy polgármestere, amelyik nem tudja kormányozni a kerületét, mert nem birtokolja a képviselői mandátumok többségét a frakciója. Ez a helyzet csődközelbe vitte Esztergomot, így ...

Trackback: Lesz -e új polgármester Kőbányán? 2014.10.03. 18:24:50

Bár a jelek szerint a baloldal a fővárosban olyan szinten szúrta el az egyébként pár hónapja még teljesen valós esélyeit, hogy azt tankönyvben kéne tanítani, szűkebb pátriámban, Kőbányán szerencsére nem ez a helyzet.  Persze azért itt se lesz sétaga...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BelAmi 2014.10.03. 17:31:59

Nekem úgy rémlik, hogy Fásy korábban az MSZP fenekét nyalta!

pocakos focisla 2014.10.03. 21:27:44

Ébresztő XI ker !

Szavazzatok a köztörvényes Molnár Gyuszira, mert nem csinált lófaszt se a lopáson kívül, amíg polgármester volt.

Óvodák és iskolák tucatjai rohadtak le az MSZP-s városvezetés alatt.

Veridicus76 2014.10.13. 13:45:31

Nem jött be , Molnár elvtárs! Viszlát!
süti beállítások módosítása