Uraim! Iskolában kampányolni nem ízléses
2012. június 29. írta: Szentimreváros

Uraim! Iskolában kampányolni nem ízléses

A napokban kedves évzáró ünnepséget tartott az Ádám Jenő iskola. Volt lufieregetés, faültetés, polgármesteri beszéd. Mindezzel nem is lenne baj, de a 30 fokos melegben a szerencsétlen gyerekeknek még egy beszédet meg kellett hallgatniuk: Simicskó Istvánt, a kerület egyik országgyűlési képviselőjét. Ami még mindig nem lenne akkora szentségtörés, csakhogy Simicskó úr nem itt képviselő, hanem a kerület másik felén, Albertfalván, Kelenföldön. Ezen a környéken Rétvári Bence a képviselő, mindenki nagy megelégedésére (?). Akkor mit keres Simicskó képviselő úr a Gellérthegyen?

Simicskó-Ádám Jenő.jpg

Arra nyilván gondolni sem merünk, hogy azzal lenne mindez összefüggésben, hogy a képviselő úr következő választáson már nem a mostani körzetében, hanem a Gellérthegyet is magába foglaló új körzetben fog indulni. Információink szerint ugyanis a Fidesz kerületi szervezete, nem Rétvárit, hanem Simicskót indítja 2014-ben Újbudán, Orbán Viktor támogatásával (anélkül persze elég nehéz lenne…) Ez persze magyarázhatja azt, hogy mostantól Simicskó úr az új körzetének önkormányzati rendezvényét végighaknizza, a kerületi vezetés támogatásával és szervezésében.

Az, hogy ez mennyire ízléses, mennyire etikus azon valószínűleg senki nem gondolkozik a kerületi Fideszben, a cél minden eszközt szentesít. De legalább azok a szerencsétlen gyerekeknek ne kelljen ehhez a 30 fokban asszisztálni!

ps: az önkormányzat egy másik rendezvényén, Kamaraerdőben pedig Németh Zoltán budafoki országgyűlési képviselő volt jelen. Egy fatális véletlennek köszönhetően ő 2014-ben Budafok-dél Újbuda körzetben indul. Ennek pedig Kamaraerdő is része...

A bejegyzés trackback címe:

https://szentimrevaros.blog.hu/api/trackback/id/tr554619229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása