Rés a pajzson?
2012. október 05. írta: Szentimreváros

Rés a pajzson?

Blogunk indulása óta sok olvasónktól kapunk visszajelzéseket, észrevételeket és szintén sokan ajánlanak figyelmünkbe különböző a kerületet, kerületi politikusokat, vezetőket érintő dolgokat. Nem szeretnénk bulvár-celeb irányba elmenni ezért a ki, kivel, kinek a feleségével/férjével/szeretőjével történeteket továbbra is nélkülözni fogjuk ezeken az oldalakon. Azok a cikkek is hiányozni fognak amiben arra hívják fel a figyelmünket, hogy valaki valakitől kapott valamit/valamennyit ezért vagy azért, addig amíg ezt valamivel bizonyítani nem lehet.

A minap viszont érdekes dokumentumot fújt be a szél szerkesztőségünk virtuális küszöbe alatt.

rimoczi_fegyvernekihirado_cim.jpg

Első látásra nem értettük mit keres nálunk egy Fegyvernek (Jász-Nagykun-Szolnok megye), 2006. évi önkormányzati választásokra készült, jelölteteket bemutató kiadványa.

Aztán fellapozva az újságot ismerős arcra bukkantunk:

rimoczi_fegyvernekihirado.jpg

Akinek még most sem lenne ismerős annak itt egy kis segítség Újbuda önkormányzatának honlapján található telefonkönyvből:

rimoczi_ujbudahu.jpg


Igen, igen. Az a Rimóczi Imre ugyanaz a dr. Rimóczi Imre. Fegyvernektől Újbudáig Damaszkuszon át vezet az út...

2006-ban még mint polgármester jelölt MSZP színekben, 2010-től már Újbuda polgármesterének, Hoffmann Tamásnak (FIDESZ-KDNP) kabinetvezető-helyettese, egyik legfőbb bizalmasa, élet-halál ura.

Érdekes, hogy az akkori hat fegyverneki polgármester jelölt -Rimóczit kivéve- mind függetlenként indult, csak Ő mellé volt pártjelvény aggatva (forrás: valasztas.hu). Történik mindez az "öszödi napokban", mikor Budapest utcái csatatérré változtak.

rimoczi_valasztashu_2.jpg

Vajon kinevezői, támogatói tudtak eme életpályáról? MSZP-s jelöltből hogyan lett valaki bőszen "elmúltnyolcévező", visszafelé mutogató, az előző vezetéshez kötődő (vagy csak annak hitt) dolgozók könyörtelen kirúgója? 

Tudta-e Hoffmann Tamás és helyettese, Jelen Tamás, hogy pártfogoltjuk ilyen múlttal rendelkezik? Tudták-e a Fidesz helyi vezetői mindezt?

De az is lehet, hogy Rimóczi Imre az MSZP beépített ügynöke? Ő akadályozza az egyébként tehetséges Hoffmann Tamást és csapatát abban hogy bármi pozitív dolog történjen a kerületben, ezzel is az MSZP malmára hajtva a vizet majd a 2014-es választásokon? Ő lenne a felelős a blogunkon már tárgyalt plagizálásért, katonásdinak, ZP botrányért? Vagy lehet, hogy Ő járt közben az azeri baltás gyilkosért is?

Várjuk a válaszokat! Információink szerint a nem csak mi, de a kerületi FIDESZ egy része is magyarázatot követel. Hoffmann Tamás pártbeli helyzete gyengülni látszik, többen lemondását követelik. Vajon a FIDESZ belső játszmáinak megint a kerületi lakosok lesznek a vesztesei? A párton/frakción belüli ellenségeskedés az eddigi döntésképtelenséget és az ebből következő eredménytelenséget csak tetézi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentimrevaros.blog.hu/api/trackback/id/tr354821807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása